prislister

Dyrlæger i København – Priser, kompetencer og vagtmuligheder

Der er flere gode muligheder for at finde en dyrlæge i København. Her er nogle af dem…

Dyrlægepriser i København og omegn

– Skovlunde-Herlev Dyreklinik

– Grundtvigs Dyreklinik

– Centrum Dyreklinik København V

– Københavns Dyrehospital, AniCura

– Dahlgaards Dyreklinik

– Dyreklinikken Ryesgade

– Østerbro Dyreklinik

– Dyrlægehuset i Holte

– Universitetshospitalet for Familiedyr, Frederiksberg

– Virum Dyreklinik

– Bagsværd Dyreklinik

Priserne i Købehavn er i fri konkurence

Dyrehospitaler og dyreklinikker er som andre virksomheder i fri konkurence. Og det er godt. Det betyder dog også at der kan være ret stor forskel på priserne. Var priserne for ens, kunne man være bekymret for at der foregik hemmelige prisaftaler. Hvis priserne på mange ydelser ligger inden for 10 kr over mange klinikker luger det karteldannelse. Der er ikke offentlige tilskud til forebyggelse af sygdomme og behandling af dyr, kommer kan som ejer til at betale hele gildet selv. I Danmark er vi ikke vandt til store udgifter til medicinske behandlinger, fordi vi aldre bliver kendt med de store regner, der bliver skrevet bagud i systemmet.  

Sikre sig imod uventede udgifter

Man har dog som dyreejer mulighed for at sikre sig. For det første bør man på forhånd få et tilbud på en bestemt behandling, med præcise angivelser af hvor overraskelser kan dukke op. For det andet kan tegne en forsikring på kæledyret. På den måde bliver en udgift til en behandling altid den samme uanset hvad den koster: Nemlig udgiften til elrisikoen. Dyrehospitaler og dyreklinikker i København udfører en lang række behandlinger på dyr til faste priser, hvoraf nogle er ret ensartede og forudsigelige og hvor det er muligt at sætte en fast pris. Eksempler på dette er:

  1. Forebyggende undersøgelser – altså sundhedsjek
  2. Vaccinationer – både sundhedsvaccinationer og rejsevaccinationer. Se mere om rejser med kæledyr her…
  3. Sterilisation og kastration af både hunde og katte
  4. Visse tandbehandlinger, dog vil der ofte kunne dukke overraskelser på hvis der viser sig at være en ødelagt tand eller pradentose.
  5. Aflivning af dyr – Der er flere måder at gøre det på, men denne behandling er speciel iden den altid har det samme udfald. Behandling af en sygdom kan gå godt eller skidt og der kan ændre prisen. En aflivning er noget mere forudsigelig

 

Priserne er ikke specielle i København

Du er meget velkommen til at bede om et prisoverslag på den behandling dit dyr skal have foretaget. Og det er bestemt en god ide ikke kun at gå efter priserne her på dyrlægepriser.com. Der er Ikke to dyr eller to forløb der er ens. Ved længerevarende behandling kan det desværre være svært at opgive en nøjagtig pris. I de tilfælde kan du aftale et loft med dyrlægen og kræve at blive ringet op, hvis der er behov for ydeligere behandling. Priserne på de københavnske klinikker er ikke specielle i forhold til andre steder. Huslejen kan være noget højere end ude på landet, men samtidig ligger klinikkerne også tættere og konkurrer mere på prisen. Tingene balancerer altså lidt. Afregning foregår normalt kontakt ved slutningen af behandlingen.   Tilbage til oversigten over danske dyrlæge-priser

Enter your text here...