Priser hos danske dyrlæger – find og sammenlign de bedste priser og tilbud

Dyrlæge priser og pris-eksempler

 

Dyr er levende væsener og viser biologiens mangfoldighed. Ikke to dyr er ens. Derfor kan man ikke opfatte dyrlægeydelser som en hyldevare, der er ens for alle. Dyrlæge priser kan og skal altså variere noget efter din specielle situation.

Priser du finder her på siden er kun eksempler og kan ikke tages som et konkret tilbud fra din egen dyrlæge. Det er måske heller ikke altid hensigtsmæssigt kun at fokusere på prisen.

Samtidig skal du overveje hvor langt du vil køre efter behandlingen. Bor du for eksempel på Fyn, skal du måske køre lidt længere end normalt.

Er du i tvivl, bør du kontakte din dyrlæge og få et fast tilbud, der passer til dit kæledyr.

Eksempelvis vil priser på narkose og medicin variere efter størrelsen og alder på dyret.

En af mine værdier er troværdighed. Troværdighed kan defineres med tre ord: Ærlighed, integritet og gennemsigtighed.

De praktiserende dyrlægers fællesorginasation (PDA) anbefaler sine medmellem at skilte med priserne. Alligevel vælger mange ikke at gøre det.

Jeg har skabet denne side i et forsøg på at skabe netop mere gennemsigtighed i dyrlægebranchen. Priserne er typisk en af de sværeste aspekter at gennemskue, og her vil jeg give andre dyrlæger muligheden at skabe mere gennemsigtighed.

 

Find de dyrlæge priser i Danmark der passer dig

Dyrlæger er i fri konkurrence. Dyrlæger må ikke aftale faste priser (heldigvis for dig) i følge konkurrenceloven. Derfor kan prisen for den samme ydelse variere meget fra sted til sted.

Det bedste råd er derfor at ringe og få et prisoverslag før du bestiller en ydelse – og helst på papir eller mail.

 

Er ALT med i prisen?

Vær meget omhyggelig med at spørge ind til hvad en pris indeholder.

Er prisen inklusiv:

  • Medicin – også det du skal have med hjem
  • Undersøgelse
  • Indlæggelse
  • Forbinding eller krave
  • Evt. kontrolbesøg og fjernelse af sting og så videre.

 

Prisen på en kastration kan være én ting, men kommer prisen for smertestillende medicin, krave og vaccination oven i, bliver det måske hurtigt meget dyrere.

Se den samlede oversigt over prislister her…

 

De samlede prislister

Det tager lang tid at indsamle og vedligeholde så mange gode links. Du kan give mig besked her, hvis du ikke finde din dyrlæge på listen.
Har din dyrlæge slet ikke en offentliggjort prisliste, kan du efterspørge én. Jo flere der spørger, jo større er chancen for at pristlisten kommer.